salam kawan2.~...... "OUR GREATEST glory is not IN never failING,BuT In rising uP EVerY tiME we Fail".......Happy alwayz!!i love u!!.
RSS

Pages

Wednesday, May 29, 2013

29/05/2013

salahkah ada perasaan ini?

cemburu..

sukar untuk diluahkan bila ada yang xmemahami..

aku cemburu kerana sayang..
aku cemburu kerana cinta.

salahkah ade perasaan ini??

mungkin aku yang salah..
mungkin aku yang xfaham keadaan ini..

atau dia yang xmengerti aku.

Ya Allah.berikan aku kekuatan..
kalau diberi pilihan..aku xnak ada perasaan cemburu ini..
tapi..
aku insan biasa..aku insan yang lemah..
aku tamak..

aku hanya inginkan dia seorang sahaja..
aku xsanggup dia jadi milik orang lain..
dan xsanggup dia ade perasaan kat org lain..
walaupon sedikit.

izinkan dia jadi milikku seorang sahaja..
selamanya..

##

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Sunday, May 26, 2013

26/05/2013

xtau nk letak tajuk ape..tapi berdasarkan perhatian aku.ramai jg pngntin pilih warna ni tahun ni..


contoh:

cntiikla.sekali pandang.trus berkenan.persalinan ke2 utk mjlis snding.insyaAllah.hehe

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

impianku........

salam..lama xupdate blog..:)

lama xcuci mata tgk bju2 cntik..

kali ni nk usha bju utk akd nkahh spt yg diimpikan.jom!

colour: soft cream/champage/offwhite...

contoh-->

cantiknya..simple but nice..nak warna soft mcmni la..
sama cntik sama padan..sempoi.:)
warna yg soft sesuai utk mjlis akd nkah.
sumber inspirasiku:)

ni pla design yg aku nk..hehe..perincian lace labuci,manik yg sarat di dada, lengan n bawah baju. dan yg paling penting kain kembang2 gtu :)



p/s: sory ter copy n save gmbr2 korang..hehe.jgn marah..just utk dptkan idea utk my special day :):)

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Sunday, May 12, 2013

my next target

nak beli tv !

bosan sgt..asyik online jer.nk bertukar selera la plak..agak jakun skit aku sejak stay rumah sewa ni.xde tv..bosan sgt2..asalkan dpt tgk tv1,2,3,9 pon jadiklah lpasni..huhu.

bye.

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Saturday, May 11, 2013

11/5/2013

stressss!!bosannye!!

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

impian part??

salam..

kdang2 apa yang kte impikan xsemestinya akan jadi milik kta..
apa yang kta rancang, xsemestinya sempurna..
kta hnya merancang, Allah yang tentukan..

apapun.xsalah untuk kte rancang yang terbaik seperti yng kte impikan..:)

tpi sebenarnya aku mlas nak plan2 ni..ermm.mcamla xpernah buat kerja last minute kan?haha.
tabiat buruk ni muncul sejak kat uni lagi..tp last minute tulah aku mampu buat yang terbaik.haha..


ok..cter pasal planning ni.aku xnak plan pe2 lg untuk majlis e-day & w-day aku.sebab xtau lagi bila..wakakaka..:)

sejak ade babywhite ni, lama aku xusha2 bju2 cntik utk mjlis.sbb asyik search barang2 kereta jer.
excited lebihla  pulak bila ade kereta sendiri ni.:) .tp mlam ni..hobi lama muncul kembali.alamak.:).

plan xplan..tpi utk mjlis kwenn aku nanti.aku  nk pkai bju2 yg cntik ni..hihihi..maksudnye bju selain bju sewa kat butik, aku nak pkai baju2 ni juga:

1) bju kurung moden (akad nkh)
2) kebaya putih.
3) peplum lace
4) dress labuh
5) gown kembang cinderella


kirenya bju2 ni hnya untuk bergambr2 kenangan gtu..kawen sekali jer kan..hihi..over x makkk?
.moga jadi kenyataan la yer..:)

to be continued..

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Friday, May 3, 2013

12jam lagi..

lebih kurang 12jam++ lagi nak balik kampung.rindu sangat nk jumpa family dan anak2 buahku yang cumell..kali ni agak special skit balik kampung sebab balik dengan kereta sendiri.hehe..kebetulan pulak.. xsangka dapat kereta before mgundi. so bolehla nak manjakan my babywhite dgn spa bunga2 a.k.a air solat hajat sempena balik mgundi nanti.hehe..semoga perjalananku bersama dia sentiasa selamat..insyaAllah..

alhamdulillah..syg my baby.muahhhaa..

gambar xberkaitan tapi cun..haha.bila agaknye boleh upload gmbr my babywhite.mlas btol nk transfer gmbr ke laptop..sabar2..:) 

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...