salam kawan2.~...... "OUR GREATEST glory is not IN never failING,BuT In rising uP EVerY tiME we Fail".......Happy alwayz!!i love u!!.
RSS

Pages

Thursday, February 28, 2013

impianku..part5

jatuh chenta pla dgn warna ni..hihi..nk wrna ni la utk akd nkh..agak2 boleh x??approve x wahai chenta atiku..hehe

cntikkan?combination of peach+grey

cntiknye  kek ni..nak:)

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Wednesday, February 27, 2013

:) :) 27/2/2013

lambatnye masa berlalu...xsabar nk dating dgn chenta hati..:):)

:)

love u cyg,,

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Tuesday, February 26, 2013

26/2/2013

morning all..

pg ni sdang giat update blog..risau xtentu pasal..terpaksa tukar statement yng berkaitan dgn weday..sbb kalau org search berkaitan dgn kweeen ke, so link blog sy xkn terlist yg pling ats..haha.sy ni low profile..blog ni saje jer tempat utk tulis2 time bosan..n sy xsuka orng yng rapat dgn sy sedar akan kewujudan blog ni..kecuali my bf la.pelik kan..yes, mmag plik coz my blog is my privacy..haha.hnye utk suke2 jer.biarlah hanya menjadi tatapan followers yang bace jer.kalau ade yg bce laa..kalau ofismate, schoolmate ker tau sy ade blog..oo xbestnye..coz malula nk jiwang2, nk luah perasaan yang mengada2 n gedix2 kat cni..hihihi..at the same time, sy xsuka setting hanya blogger je buleh bace.. ..huhu..complicated jugak minah ni kn?.sbb nanti bf sy xleh bce pla...sy lbh ske blggr compre dgn fb..coz da terbiase luah perasaan kt cni..xsuke sgt luah kt fb, nanti mcm2la pndangn negative dr mereka2 yg berkaitan..kt cni, mereka2 yg berkaitn xtau kot..bestnye.hihihi..

btw, sy dah tkar statement dah..sjer je buat xpndai mengeja espcially berkaitan dgn stuff for wdy..haha..motif xnak glamor punya psal..kikiki..tpi bila da kawen, mungkin mood akn bertukar, mungkin da xkisah kwan2 rapat, or ofismate tau akn kwujudan blog ni..coz da kwen..xkisahla nk mngedix nk cter or review psl kween pon, coz dah sah .xgittew??hehe..skrng masih malu2 coz keja verangan je bnyak..mesti ade yg xpuas ati..hahaha..btw, buat masa ni, i love my way..i love my blog!!peduli org kta lah..bahgia kite rsa...ok.sambung keja..

p/s :) kalau ade yg kenal sy n baru terjumpa blog ni, mybe silent readers?, it's ok..thanks for reading my blog..peace no war.hehehe..

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Monday, February 25, 2013

25/02/2013

ada tak something yang boleh menggembirakan hati ini???...

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

25/02/2013

macam mne nk del  blog ni???any idea???...

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Sunday, February 24, 2013

24/02/2013

salam ahad!

ape yer xtiviti yang sesuai dibuat di waktu lapang??kesunyian ni..
 xde idea nak buat pe..fb da bosan, hari2 duk buka fb,blog, etc..
bace novel???hermm kurang berminatla..
buka bisnes nline?jual tudung??...kurang berminat juga setakat ni..

tapi tiiap kali online, suka tgk benda yang cantik2..example..baju2 cantik,tudung2 cntik..
baju manik/sulam yang cntik..

1perkara yang menarik  perhatian ku adlah jahit manik..hehe
seronokjuga kalau dpat jahit mnik yang cantik2dibju sendiri kan.ditudung ke..nanti kalau dah expert, boleh ambil tempahan kan..tp ade ke orang berminat dgn hasil tanganku yang keras mcm kayu ni??..huhu..xpela..belajaru tk jahit manik kat baju kwen nantila..hihi..baru puas hati.:)

insyaAllah, akan cuba..


2nd adalah bljar makeup..sedang dlm proses tuk blajr makeup..da 2kali mencuba..the problem is xde peralatan yang lengkap..maskara, eyeliner, foundationyg best, brush yg best xde..huhu..kena kuarkan modal skit ni..xpe, beljar slow2..practise make perfect! kena kuarkan modal skit:)


3rd..nak belajar masak2..mcam2 nakbuat.,,especially kek yang sedap spt pavlova, red velvet, choco moist, cupcake, puding..wah seronoknya kalau ade microwave..insyaAllah akanku beli suatu1nanti..hehe

insyaAllah:):)

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Saturday, February 23, 2013

23/02/13

morning ..

baru bangun dgn keadaan  mata bengkak.huhu..pastu dah xlena dah sbb tdo awal dgn mood xok.:(

*kenapa yer..buat itu salah..buat ini salah..nak benda ni xboleh..nak benda tu xboleh.....

nasibla badan...sudah tertulis!

#dalam proses utk paksa diiri utk redhaaa,,,,

.lost in consideration...:(  :( :(

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Friday, February 22, 2013

22/02/13

xde siape yang pham hati dan  perasaanku saat ini..

adakah segala impian bakal jd kenyataan? atau hanya tinggal kenangan...?

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Thursday, February 21, 2013

impianku ...part4


salam..da hampir sebulan rupanya sy dah pindah rumah sewa baru..

sejak stay bilik baru yang best sgt nirasa mlas nk update blog..kenapakah??excited kot ..hihi

tpi ikot mood juga ..kalau mood ok , okla...dlu tension  sbb xselesa, haha..sekarang xperlu nak tension2 bgai dah..tension benda len pula kalau mood xok..hihi..so masa yang ada perlu dimanfaatkan dgn benda yang berfaedah je kan..kadang2 tu verangan skit2 pon ok jer kan??:):)

jom verangan jappp:)


jatuh chenta..
dan jatuh chenta lagi dgn benda2 yang cntik ni.....

ohh cepatla masa berlalu..insyaAllah nak deko blik for W-Day mcmni.
theme:




Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Sunday, February 17, 2013

happy sunday:)


layan radio dan usha something yang indah di mata ptg ahad ni..hihi..cantikjuga warna T.B ni,.suke!

***
sy syg syg sy :):)

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Friday, February 15, 2013

impianku...part 3

haii..lama xupdate blog.hehe.

nak baju akd nkh mcmni..

tapi nak color putih+cream mcm yang my cyg nak..hehe.

cntik kan?kurung modn idaman hati..yg penting kain kembang.combine dgn kain net..cumelnyer.simple but nice..hehe

dan..

alangkah indahnya kalau dapt snding ats plmin mcmni..>>

huh..selamat verangan d siang hari..:)bye3


Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...