salam kawan2.~...... "OUR GREATEST glory is not IN never failING,BuT In rising uP EVerY tiME we Fail".......Happy alwayz!!i love u!!.
RSS

Pages

Wednesday, November 28, 2012

28/11/2012

tak dapat diluah dengan kata-kata perasaanku saat ini..:(


%$#@^^$%&&$#$#&$$#^# = :( :(

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Monday, November 26, 2012

dilema..

ahh tension!hati memberontak lagi..

nak hidup bebas...

xsuka share dengan sape2..

salahkah kalau nak rasa bahagia??

i need privacy....

semoga keputusan ini adalah yang terbaik..

dilema!!

dah mula rasa tak selesa dengan kehidupan di rumah sewa  ni..huhu..

i need privacy..i need privacy..!!maafkan diriku wahai kawanku..

setiap orang ada hak masing2 utk buat keputusan yang terbaik for their own life..

semoga tiada yang bakal terasa hati, jaga diri..semoga keptusan ini tak akan mengguris hati korang semua..

relakanku mengundur diri...huhuhu..

##still thinking..should i do this??huhu###

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Merpati dua sejoli part 1

hye happy Monday..disebabkan hari ni hari penuh dgn dugaan, cabaran, debaran..marilah kita tenang2kan diri jap dengan cuci2 mata tgk pasangan idolaku ini..hehe..ohhhhhhh Monday Blurrrrrrrrrrrr..OHHH KEJA!!

gambar pra perkahwinan apek dan leuniey

gambar pra perkahwinan apek dan leuniey

gambar pra perkahwinan apek dan leuniey

gambar pra perkahwinan apek dan leuniey

gambar pra perkahwinan apek dan leuniey

gambar pra perkahwinan apek dan leuniey

Sama cantik sama hensem sama padan..cantik menarik tertarik!.ohh Isnin yang lemauu..huhuhu.

p/s: tak sabar nak tgk wedding diorang..mesti grand :) kredit to: beautifulnara.com ;jom sambung keja:)

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Sunday, November 25, 2012

Impianku.. part 1

# bila tengok gambar wedding kawan2 atau siape2 jer, mata mula jadi segar..dan mulala senyum sorang2..apakah tandanye??:P:)

bila ada masa utk online..nampak  jer mr.Google, tangan mulala laju  Taip perkataan ********,*******, ****, apakah tandanyer??hehe

bila kuar dating dgn En.Cinta Hati kat shopping mall, nampak jer kedai jual barang pengntin, kedai bunga...mulala rasa nk masuk dlm kedai tu..cuci2 mata..usha2 pe yang patut..hehe..apakah tandanya??mybe hati sedang berbunga-bunga?hehehe...

bnga tngan sangat cantik..nampak segar dan berseri2..i heart it:) 
Foto
merah menyala.menaikkan seri pngntn yang berbaju ptiih..cantikkk yang amat..nk bunga tangan mcmnila waktu akd nkh nanti..sebab bju nkh sy warna ptih sci mcmni..insyaAllah..
bunga tngn yang sgt2 cantik..nak DIY mcmnila utk majlis tnng nanti..sy suka bunga ros + bunga lily(kot) mcm dlm gambr ni..nice combination..insyaAllah sesuai dengan tema utk majlis tnng sy  nanti.(PINK+CREAM+PEACH+PUTIH) ..InsyaAllah..kita hanya mampu merancang..Allah yang menentukan:)

kredit to: gambar copy paste from GOOGLE.:)

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Wednesday, November 21, 2012

21/11/2012

outstation @terengganu for two days :))

check-in at Cherating Residence  Inn :)

to be continue..gudnite.








Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Monday, November 19, 2012

Yang Indah di Mata part 2

cinta selepas akd nkh yang membahagiakan :)

 
bestnye posing mcmni..cntik sgt..idea2.hehe


gambar persandingan irma dan redza

wedding irma hasmie
ohh irma idolaku..hensemnya suami dia..hehe

gmbr copy paste frm MR GOOGLE ..

p/s: menunggu hari bahagia :P

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Thursday, November 15, 2012

yang indah di mata part1

indahnya percintaan jika diakhiri dengan pernikahan..:)

diana danielle farid kamil

annas easkey

diana danielle

annas easkey

annas easkey

Photobucket
sweet sgt pasangan suami isteri ni..like3 :)

suka sgt gmbr yang last ni..nanti kawen nk posing mcmnila.romantiknyaa :) :).insyaAllah akan tiba masanya..:) 
moga cinta bersatu..love him!

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Sunday, November 11, 2012

saat cinta berputik..part1

Suaramu...
Gemersiknya bak buluh perindu
Cuba kau lagukan
Cuba kau dendangkan
Mengisi di ruang kamarku

Senyummu...
Menusuk dan membelai di kalbu
Cuba kau ukirkan
Cuba kau pamerkan
Menjadi hiasan hidupku

Tiada terkata..
Seindah bahasa..
Nak ku huraikan..
Nak ku belaikan dirimu..
Akan ku syairkan katamu.
Akan ku madahkan janjimu..
Menjadi coretan gurindam..
Puisi cinta...

Akan ku ukirkan senyummu..
Akan ku lukiskan tawamu
Menjadikan susunan warna
Potret indah...

Senyummu...
Menusuk dan membelai di kalbu
Cuba kau ukirkan
Cuba kau pamerkan
Menjadi hiasan hidupku...


Menjadi hiasan hidupku...

**lagu tema yang menyentuh hati dan perasaan ini..especially red font:) **
masih segar dalam  ingatan.our love story..(semoga awk ingat) .saat cinta berputik..saat ku impikan utk jadi milikmu...dalam hati berkata2 ..indahnya andainya apa yang awk nyanyikan ikhlas dari hati utk sy..mampu berangan jer saat itu..hehe..rupanya2 bila da tau kisah sebenar..rasa terharuuuu..:).thanks sayangku..

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Friday, November 9, 2012

thinking *&#$!!$%&$&$=??


antara cita-cita dan cinta...

mana satu yang perlu diutamakan?? :(  :(

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Thursday, November 8, 2012

08/11/2012

boleh tak pham hati n perasaan ini?????????arghhhhhhhhh tension! xpelah xnak pham ponnnnn..

redha n redah sajaaaaaaaaaa. k bye.gudnite!!

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

8/11/2012

morning...
duit..susahnya nak cari duit..dlu suka hati jer minta duit dgn ma n ayah tuk belanja makan minum, beli baju, duit abis, mintak dgn parents..abis je mintak..xsdar diri btol kn...

sekarang bila da keja, baru sedar diri, susahnya nk dapatkan duit..kena kerja n usaha..xkerja, xdapat..
tapi bila da ada duit, cepat jer abis..huhuhu..sedih :(, duit mengalir ibarat air la pla..huhu..mcmne nak saving tuk kawen n beli kereta ni..:( :(

moral of the story: jgn boros sgtla makcik!huhu..

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Wednesday, November 7, 2012

7/11/2012

gudbye October
welcome November..

sunyinya harini..semua outstation..tinggal sorang2 jer ni..

sambil2 tu sedang mencuri2 masa lunch utk jenguk2 something yang menarik.:)

usha pelamin tunang, pelamin kawin, barang2 hantaran..photographer, kad kawen, etc .dah ada tema yang berkenan di hati..at the same time nk cari wedding planner yang dekat dengan rumah..senang skit.

amboihhh gaya menulis macam da nak kawen bulan 3 tahun depan kan?hehe..tapi sejak akhir2 ni, inilah hobi saya yang agak pelik yg bajet mcm da gedix sgt nk kawen..hahaha..walaupon banyak perkara yang bermain2 dalam pikiran ni, tapi tetap tabah menghadapinya..semoga niat murni ni dipermudahkan..

bestnya kalau kawen disponsor oleh pihak tertentu mcm wedding artis..huhu..untunglaaa..

inilah hasil tangkapan cuci mata utk harini:

nak pelamin mcmni..
ehh..ni pon cunnn..cntiklaaa
mcmni pon cantik..sejuk mata memandang
ni pon cntik...
wahh..ni cantikkkk..nak yg ni..
alamakk!nampak mcm sama..tpi xserupa..ni lgi cantik n menawan..huhu

ok..penim sudaa..

to be continue.. k bye.:)


Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...