salam kawan2.~...... "OUR GREATEST glory is not IN never failING,BuT In rising uP EVerY tiME we Fail".......Happy alwayz!!i love u!!.
RSS

Pages

Wednesday, September 26, 2012

26/09/2012

harini genap setahun saya konvo.cepatnya masa berlalu..26 September 2011 was one of best moments in my life..miss that moment , miss the student life..:) 


waiting for 21 October..UKM!! i will be there again for Ain's graduation day..rindu UKM!! rindu kawan2 lama..UKM Bangi dihatiku..hihi.

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

doaku


insyaAllah..sentiasa amalkan :)

 

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Tuesday, September 25, 2012

gud news. alhamdulillah

morning uolss..

harini sy nak kongsikan kegembiraan kepada semua (walaupon xde orang yang baca blog ni.hehe)..tapi bila hati dah happy terpaksala layan juga perasaan ni kan..hehe..alhamdulillah dimurahkan rezeki oleh Nya..bersyukur sangat kerana semalam sy dipanggil oleh HR untuk ambil surat penting..yeayyy.alhamdulillah berita gembira sbb dinaikkn pangkat dan gaji..now im an executive..hehe..wlpon kehendak hati nak gaji lagi banyak, tp apakan daya. itu je rezeki setakat ini. tp da cukup bersyukur dan hati berbunga2 skrang..kalau ikotkan hati, mmg nak gaji 10k sebulan kan??. hehehe..over da tu..btw.thanks Ya Allah. thanks my Boss.!xsabar nak tunggu gaji beberapa hari lagi ni..gaji barula nmpaknya bulan ni.;) ;)..at the same time, da ada orang yang da tak sabar2 nk meraikan gaji baru sy ni..haha..semalam tibe2 adik kol..mintak duit..macam tau2 jer budak ni..hehe.sabor jelaaa adikku..#syukran..:)

 
**********
kenal tak blog sape ni?hehe..cun, cntik kan?..semakin rasa sayang kat blog sy ni sejak ada penyeri (si calculator Daisypath tu yang kira2 hari bahagia sy dgn bf tercenta..luv u)..muahahhaha. k.bye.

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Sunday, September 23, 2012

like a PRINCESS

slamat malam..sambil duduk diam tadi.tiba2 tergerak hati nak usha artis pujaan yang cantik ni..hehehe..bagaikan puteri yang sangat cantik..saya nak jadi macam dia boleh tak?hehehe

saya nak pakai gaun yang cantik mcmni juga. like a PRINCESS..nak photoshoot mcmni juga..But the one n only one yang boleh tgk gambar sy nanti..of course my  PRINCE a.k.a my beloved HUSBAND..hehe.

WAITING for the sweet moment.INSYAALLAH :)


Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Friday, September 21, 2012

21/9/2012

salam..hari ni Boss baik hati..boss blanje 1 opis mkn kfc...thanks boss..syg Boss.hahaha

 
rezeki harini. alhamdulillah.

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Wednesday, September 19, 2012

19/09/2012


my favourite singer since i was younger..hehe..suka sgt2 elyana ni..
dia sgt cumel..mcm sy :) ..terasa kecumelan dia makin terserlah sejak da jadi mak orang ni..i like!
kdang2 rase diri ni mcm ada iras2 elyana je kalau tak bertudung.hehe..perasan!kann..

..love u Elyana!sy peminat setia awk!

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Saturday, September 15, 2012

15/9/2012

Dear My Love 

JUST 4 U :)
Photo: <3

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Friday, September 14, 2012

perfect life..


 

sempurnakan hidupmu..kebahagiaan akan datang... :)

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

14/9/2012




 

ape gunanya menjadi seorang perempuan cantik jika pasangannya (suami/tunang/bf) adalah lelaki yang hensem, tapi malangnya lelaki itu tidak setia atau curang kepadanya...

oleh itu, berusahalah , berdoalah untuk dpatkan seorang yang benar2 setia terhadap dirimu..yang tulus mencintai dirimu seorang sahaja...rupa bukan menjadi ukuran kpd kesetiaan..tapi hati yang ikhlas lebih dr segalanya..

beruntunglah seorang perempuan itu apabila bertemu seorang lelaki yang benar2 mencintainya dan berniat untuk dijadikan isteri yang sah sbg penyeri hidupnya..sinar kebahagiaan akan terserlah.insyaAllah ;)

p/s: M.R..sayang awk.

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Wednesday, September 12, 2012

12/09/2012

Selamat malam CINTAku. :)

Sy tujukan lagu ni khas buat awak..


Jika engkau minta intan permata tak mungkin ku mampu 
Tapi sayangkan ku capai bintang dari langit untukmu 
Jika engkau minta satu dunia akan aku coba 
Ku hanya mampu jadi milikmu pastikan kau bahagia

Hati ini bukan milik ku lagi 
Seribu tahun pun akan ku nanti 
Kan... kamu...

Sayangku jangan kau persoalkan siapa dihatiku 
Terukir di bintang tak mungkin hilang cintaku padamu....

Hati ini bukan milik ku lagi 
Seribu tahun pun akan ku nanti 
Kan... kamu...

Sayangku jangan kau persoalkan siapa dihatiku 
Terukir di bintang tak mungkin hilang cintaku padamu....
MOHD RAHIMI .I LOVE U!

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Tuesday, September 11, 2012

11/9/2012

Morning...

hai all..rindu..lame tak update blog..macam2 cter nk gtau ..tpi xsempat.hehe

since dlam hati ade --->
(taman bunga..hehehe)

macam sekarang ni..maybe sy akan lebih rajin update blog tercinta ni.hehehe.

coming soon..waiting dear.....

p/s: my beloved bf : M.Rahimi.  i love u!!:) <3 p="p">
smbung buat keja.kbye.muahhahahha..

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Wednesday, September 5, 2012

5/9/2012 WITH LOVE..

Terima Kasih Sayangggggggg....
 

seandainya kau mampu sayangkn diriku seorang ...akanku hargai dirimu sayang..

terima kasih kerana mengubati hatiku yang dulunya kecewa sayang...

hubungan yang pasti inilah yang selalu ku inginkan sayang...

terima kasih atas kejujuranmu ...

yakinla bahawa keputusanmu ini adalah yang terbaik..

setelah sekian lama..baruku rasa saat yang mcmnila yang terbaik...

terasa diriku begitu dihargai ..

semoga CINTA KITA kekal ke peringkat yang seterusnya..

semoga kita ada JODOH..sayang awak sgt3333..

5 September 2012..in LOVE..LOVE U!!

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Monday, September 3, 2012

03/09/2012

bismillah. dengan nama ALLAH Yang Maha Pemurah Lagi Pengasihani..


i wanna be a good girl starting today and forever..mybe not a perfect one. but i can be a better one.

insyaAllah. :) murahkan lah rezekiku Ya Allah. :)


Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...