salam kawan2.~...... "OUR GREATEST glory is not IN never failING,BuT In rising uP EVerY tiME we Fail".......Happy alwayz!!i love u!!.
RSS

Pages

Sunday, May 27, 2012

27/5/2012- 2

mastura..awk harus kuat..please!!anggapla ini dugaan yang terakhir..insyaAllah..hadapinya dgn yakin..

dear myself,
please learn to be a strong and better girl..think positive! insyaAllah everything will be okey..i can do it!

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

27/05/2012

salam sayang..

FYI, malam ni adalah sesi muhasabah diri sendiri..untuk jadi seorang yang berjaya, kita perlu buat apa yang kta minat..xgitu??

so , sy da mula mengenali diri ini..sy tau sy suka sumthing yang indah2 n berbunga2..sy da plan suatu hari nanti sy nk buka bisnes untuk mengubah hantaran perkahwinan..insyaAllah lepas kawen. seronok tau. xsabar rasanya nak start..itu adalah salah satu plan sy..mungkin sy akan plan yang lebih masyukk ag..

sy suka online, insyaAllah sy akan promote by online..

contoh konsep hantaran yang sy suka:

sourcepengantinbudget2.blogspot.com

cantik sgt.suke suke!

source: tepak-sireh.com

insyaAllah.selamat pengantin baru ;)

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Thursday, May 17, 2012

17.05.2012

Allah ta’ala sudah berfirman bahawa ketika mana kita berusia 6 bulan di dalam rahim ibu kita sudah ditetapkan kepada kita 3 perkara yakni persoalan ajal maut,rezeki dan akhir sekali JODOH.

Penantian dalam kesabaran..insyaALLAH..amalkan.

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

17/05/2012

teringin nak pg tempat yang mendamaikan seperti di bawah..insyaAllah suatu hari nanti...
Image 1

Image 2
indahnya alam ciptaan tuhan..

sumber: groupon

p/s: haneymoon?mungkinkah?hehe

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Wednesday, May 16, 2012

16/05/2012

aku inginkan hubungan yang suci, halal dan penuh keredhaan..

akan ku sabar menanti..aku yakin ada hikmah disebalik semua ini..

siapakah yang bakal menjadi imam SOLATku?

siapakah yang bakal menjadi HALAL bagiku??..

akan ku tunggu dengan penuh kesabaran...

walaupun resah dan banyak persoalan yang bermain difikiran.namun aku yakin..Allah akan temukanku dengan jodoh yang terbaik.. INSYAALLAH..

SEMOGA NIAT MURNIKU INI DIBERKATI..

p/s: cinta selepas kawen pon ok. ;)

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Monday, May 14, 2012

14/05/2012

tak salah untuk mencuba...bahagia boleh dicipta..teruskanlah cipta bahagiamu....think positive..lupakan kenangan lalu..bahagia pasti jadi milikmu jua..insyaAllah..

p/s: nasihat untuk diri sendiri..xde kaitan dengan sape2..

gmbar hanya sekadar hiasan ;-) i love her beauty.

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Sunday, May 13, 2012

13/5/2012

Salam..
tadi pergi kenduri rumah kawan kakak dengan baby IQRAM yang cumell ;), then pergi jalan2 jusco au2 sorang2..

tiba2 rasa mahu masuk kedai kecantikan..auww..memang serius nak cantik la ni..pastu bkan main lagi kakak tu promote aku produk2 kecantikan tu..wahhhh..terbaiikla..sampaiku tergoda utk mencuba..seriusly aku nak cantik..mmg kencang betol sembang dgn kakak tu..ade 1 ayat yg membuatkan aku tersenyum n berangan sorang..hehe..

"U ni body xde masalah.slim jer..kulit u pon ok..tapi kulit u sensitiif dengan herba, kalau makan, mesti akan berjerawat, time period jerawat mesti naik kan??..kulit u sensitif..u kena jaga makan..banyakkan makan ulam2 sayur2 n minum air masak banyak2..tido pon kena cukup..so, i suggest u cuba produk ni..i yakin u akan puas Hati..kulit u akan lebih putih n berseri, gebu mcam kulit baby..cubalah..nanti u akan rase sendiri perubahan..
U ni xmekap pon dah cantik, kalau pkai produk ni n mekap lagi cantik berseri2..i yakinla kalau kulit u cantik, mesti ramai LELAKI suka kat u......................................................................................................        ..MESTI RAMAI LELAKI KAYA BERLUMBA2 NAK KAWIN DENGAN U !!.."~edited.

ok..aku gelak je dgr statement terakhir tu...kelakar sgt..macam tau je aku single skrang..tapi best gak kalau dpt suami yg kaya kan??hehe..berangan je mampu!!hehehe..

p/s: pandai betol akak tu promote.

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Wednesday, May 9, 2012

9/5/2012

HAI..."ORANG MINYAK" PUJAAN HATIKU... :-) ;-) :-)

saya RINDU awk!


hehe...semalam AWK muncul dlam mimpi SY.. ;-)
GUD NITE...

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Monday, May 7, 2012

07/05/2012

salam..dah berapa lame xupdate blog..alolololo kesian kat babyblog i ni kan??hehe.


ade orang rinduuu sy tak??? :) :) :)


kalau ade, nah ambik bunga ni...


ehh..silap..bukan gmbr bunga, gambar pakwe i pla..emm layan yela k..jgn tergoda suda..hehe

p/s: semalam termimpi jumpe dgn lelaki hensem mcm bf i (spt gmbr di ats)....body tough  ++ muka hensem..angau aku dibuatnye..ok.bye.

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...