salam kawan2.~...... "OUR GREATEST glory is not IN never failING,BuT In rising uP EVerY tiME we Fail".......Happy alwayz!!i love u!!.
RSS

Pages

Saturday, December 31, 2011

goodbye 2011, welcome 2012

.........2011 i'm gonna miss u....

--------------2012..welcome baby..i will love u.!

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Friday, December 30, 2011

30/12/2011

mowwninggg..now is 5.06 am.huh!

Asal sedih je mesti luah kat blog, asal kecewa, frust, patah hati, patah otak ke, mesti blog ini yang jadi mangsa. sorry yunk! sabor ajelah ye. i love u baby!..

skrang tgh sedih la ni..sebenarnya aku tau kenapa aku xdapat apa yang aku nak, aku tau ini semua sebab silap aku sendiri..sapa suruh malas waktu muda2 dlu? parents suruh belajar betul2 dan rajin2, tapi aku belajar xbetul sangat dan tak rajin sangat..hehe..tengokla sekarang..kerjaya yang aku impikan selama ini hancuss musnah .tiada harapan lagi..padan muka yeay2 hehehehe!.

Then, sebagai pengubat hati aku yang lara ni, aku redha sahaja..dan aku tau aku perlu berubah. jangan malas2 ag mastura! aku bersyukurla dengan apa yang aku ada sekarang..aku bersyukur dengan kerja yang aku dapat sekarang..at least aku keja juga.xdelah asyik abiskan borass ma ayah aku kat umah je.huhu. alhamdulilah .mungkin ni je rezeki aku setakat ini..rezeki dikemudian hari kita tak tau..harap2 bertambahla rezekiku nanti..INSYAALLAH..
****
Usaha dan kejayaan yang kita sendiri capai adalah sangat sangat sangat superb best compare dengan kejayaan yang kita peroleh dengan bantuan orang lain..ye dop??absolutely right. coz drp ctu kita tau dan kita sedar potensi diri kita sendiri..pada masa sama kita akan bangga bangla dengan diri sendiri..pernah tak rasa macam tu??aku pernah rasa tau..memang sangat puas hati bila pe yang kita usahakan atas usaha kita sendiri tu berjaya membuahkan hasil yang amat memuaskan..bangga uols!hehe.

****
Sekarang timbul rasa bersalah kepada diri sendiri sebab tak berjaya skor dean list.@result gembak tahap otak superb power time 1st degree dlu2..menyesal sangat. awaiiit aku bengap sangat waktu study dulu2 eh?plus malas tahap cipan sebabtu otak jadi jem kejap.yolah kuat sangat TIDO..hehe. ksian aku..kukuiiii..tgk sekarang kan da menyesall..then akan ku tebus kesalahan ku ini someday. pabILA aku ada anak nanti, aku tak nak anak aku malas belajar mcam aku, especially waktu kat uni..sepatotnye time tula yang kena betol2 rajin sebab lepas tu akan kerja dan dengan result degreela diorang akan nilai kita..kalu nak keja best2,kenalah skor..insyaAllah my future daughters and sons akan jadi pelajar yang cemerlang nanti..hopefullyyy..jauh berangan nampak pagi2 buta ni..xsalah plan tuk masa depan kot.hehehe..

****
mak cik tgh syok posing dgn bowl.. to be continued in next entry.
*laparla perut pagi2 ni..huhu.*iklan sekejap
*tahniah buat kawanku yg dpt keja yang aku impikan tu..rezeki dia.
*azam tahun baru : aku nak berubah! i wanna be a better mastura! oyeahhhh..jumpa lagi tahun depan bye2.

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Sunday, December 25, 2011

hi handsome~please be mine..

mowwning...

you are very smart n handsome..
you made me fall in love with you in first sight..
brown/gray suit you well baby..
i hope u will be mine someday..
hehehe.
insyaAllah..


my dream car.. :)

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Friday, December 23, 2011

23/12/2011

Salam. tiba2 teringat kenangan 7 tahun lalu, saat dapat result PMR. Alhamdulillah dapat skor A untuk semua subjek. Saya dapat 9A..hehe.best juga apabila dinobatkan sebagai pelajar paling cemerlang di sekolah tu (cemerlangla sangat..)..tapi sekarang zaman belajar dah berlalu. kini tiba giliran utk alam pekerjaan pula.cepat betul masa berlalu kan...


****

Tadi company sy anjurkan Bowling Tournament kat Wangsa Walk. Best juga, dapat release my tension. Lagi best bila group saya menang tempat ke-3, dapat RM 50 sorang. ;) Alhamdulillah. Walaupon xdela pandai sangat main, tapi kire okla juga sebab menang tempat ke-3, pernahla juga strike kan..hehe

****
Hari ini saya rasa tidak tenang, ada satu perasaan menganggu fikiran ini.hehe. Sebenarnya malas nak pikir sangat, tapi ia datang sendiri..so sad. ;(


***
Bestnye kalau ada suami/tunang/bf kan??? maafla yer sebab tibe2 rase cemburu dgn seseorang..insyaAllah. lepasni xnak cemburu lagi. ;)

bye..


Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Thursday, December 15, 2011

15/12/2011

Never think that your life is the worst in the world because others more than that. Think that you are the lucky one. Learn to be thankful for what you already have.

Everything happens for a reason..

ALLAH knows what is best for us...

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Wednesday, December 7, 2011

mimpi jadi kenyataan.

LIFE... we can't always have what we want. Thats life, sometimes it hard. Ermm..

Kadang2 rasa nak gelakkan diri sendiri je. Ha ha ha. sebab sy terlalu letak harapan yang terlalu tinggi terhadap apa yang saya inginkan. Macam xsedar diri pla. Mengharap, berharap, at last..
.tak de harapan..huhu. 

-xdapat Ujian personaliti MARA..sedih3..patutla semalam mimpi xdapat. first time mimpiku menjadi kenyataan. 
-@ B.E.S. Sebelum pergi, dah pikir macam2 sambil berangan yang indah2 belaka.tapi hampa...xsemanis yang ku impikan..
-saya dah unfriend dgn senior kawan sy..rase lebih lega sbb xlagi mengharap...

*gembira sgt tgk kawan2 satu uni dulu kawin..tumpang gembira. ^_^. bye2.

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...