salam kawan2.~...... "OUR GREATEST glory is not IN never failING,BuT In rising uP EVerY tiME we Fail".......Happy alwayz!!i love u!!.
RSS

Pages

Friday, June 24, 2011

ada udang di sebalik mee celup kot..

salam.......

aku paling xsuka lelaki yang macam "peribahasa" di atas..haha..bukan peribahasa, tapi perosak bahasa..hehe..

apepon aku mmg xsuke laki yang agak xgentleman macamtuh..nak kenal dgn kite bukan main ag, pijak semut pon xmati,..tapi rupa-rupanya sbb ada niat yang tersembunyi..iaitu sbb nak usha member kite..eishhhh .agak2la weii..kalau kau suke sgt kat dia..terus terangla awal2..eiiiissshhh xgentleman langsung laki mcmni..menyampah!!

....
ok..baik lupakan je pasal udang n mee celup tuh, baik tgk bunga yang cantik2 ni..aku sukeee sangat bunga mcamni--->







fresh flowers from cameron highland is so sweet..i like it....beautiful office covered by beautiful flowers..hehehe

p/S:  kAK ya..pinjam tempat n bunga jap ek..hehe

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Sunday, June 19, 2011

...

Sesungguhnya aku sangat tension buat masa ni sebab terdesak sgt2.Banyak benda yang buatkan pikiranku serabut sangat!dalam satu masa yang sama, semua benda yang xelok je menimpa diriku..apela nasib diri ni..sedihhhh...


problems:

1) gaduh2 sampai bila2 dengan orang2 yang berkenaan!!!xkan kembali!lantaksssla kau!

2) xpaham dengan result exam yang macam xcukup unit kira..apesal UNIT KIRA yg dalam sistem xcukup eh???pelik bin ajaib sungguh!risau gilew ni,padahal aku dah ambil semua subjek dan xdepon subjek yang aku fail.semua lulus okeyh..adakah sistem salah kira??ehhh mmg takot sangat2..kalau xcukup unit kira, xleh grad ni..abislaaaa..aku perlu call jabatan akademik esokkkkkk tuk confirmkan..semoga Allah permudahkan urusan aku ni..kalau x, memang aku nangisssssssla..tapi memang dah nangis pon..huuuuhhuuu..sedih..;(..tapi nak try call, hal no 5 pla terjadi...nangisssss!!!

3) dalam masa yang sama............aduhai broadband! rm 107.40!!!mane aku nak carik duit nak bayar??tension sangat..CELCOM penipu!aritu gtau kena charge 10 hinggit je utk reactive akaun yang dah beberapa bulan xbayar.eshhhhhh..xpuas ati betollla!!!!mungkin malam ni last aku dapt online..xpelah!..guna selagi dia belum block tuk bulan ni, lepasni malas dah nak bayar..tengokla dulu mcmne..kalau rasa nak guna, bayarla..tapiiii nak korek kat mane duit syg oiiii..huuuuuuuuuuuu

4) laptop xberapa ok...kalu guna lebih kurang 3 jam, mesti akan tiba2 ter'off' sendiri..sedihnye..xtau nape..tapi malas nk kisah sangat..sbb xde duit jg nk baiki2 nih!

5) ni satu hal lagi!!!!!!paling penting ni!!!!!!!! ALAHAI Handphone ku cygggggggg..napela buat hal?sedih sangat.ni semua gara2 kena hujan aritula ni...screen xnampak langsung..masuk air kot..sedih sedih sedih........macamne ni,aku xboleh hidup tanpa hp!!cepat2 baik2 sayang....i need u baby..tapi, still alasan yg sama...xde duit nak baiki hp yg rosak nih!!!!!!!!!!!!

MAA..........NAK BALIKKKKK...NAK AMBIL HP ADIK..NAK PINJAM..HUWAAAAAAAA...


p/s: BILA dipikir2 balik,aku dah tau jawapannye...sebab...ada kaitan yang  no 1.........tapi...ntahla.....malas nk pikir!

p/sss: kadang2 rasa nak pinjam je duit dengan ALONG!!yela semua orang xmampu nak tolong!...pikir 1juta kali..

MONEY IS EVERYTHINGGGGGGGGGGG!!

...bye!

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Friday, June 17, 2011

i miss them..

i miss u my friends..friendship 4 eva!

minggu last kat ukm suatu ketika dahulu..

--sebenarnya nak upload kat fb..tapi tibe2 terupload kat blog pulak..hehehe---bye2

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Saturday, June 11, 2011

11.6.11

salam....
malam ni xde perasaan...
xpernah rasa sedih macamni..
apabila permintaan terakhir xmampu untuk ditunaikan..
thanks and sorry 4 everything..
SPEECHLESS!!
..
..
Ini yang terbaik untukku..
akanku cuba untuk ubati hati dan perasaan ini..
jgn bersedih wahai hati
--
--
--
diam itu lebih baik daripada berkata2..

berhenti berharap....
air mata pengubat duka..

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...