salam kawan2.~...... "OUR GREATEST glory is not IN never failING,BuT In rising uP EVerY tiME we Fail".......Happy alwayz!!i love u!!.
RSS

Pages

Monday, November 29, 2010

fall in LOVE with BLOG.....

ABSOLUBELY right!!..mula2 aku mmg suke sgt bace blog orang..tapi cm xcaye,skrang aku pon da ada blog!yes!!..hehe..dlu aku suke sangat bace blog sorang KAKAK ni..interesting!..Hampir tiap ari aku bace blog dia.dia da kawin..da ada anak pon..aku cm jd stalker dia pulaks..hehe..tapi jangan pikir yang bukan2 pla,aku ni bukan SUKE pERempuan k!aku just kagum dgn dia,aku kenal la kakak ni,dlu2 aku penah pegi umah dia..aku suke tgk dia suami isteri..bahagia jek!so aku nak jadi cm dia.bahagia.MOgA2 bile aku da kawin,aku akan bahagia cm dia jugak..hehe..AMINNN!!!..emm sape yg xnak bahagia kn?..tp disebalik bace blog dia,ada motif jg sebenarnye..hhehe (biarlah RAHSIA..)..agak membantula jgk..thanks ye kak..lame2 aku cam jadi tertarikla pula dgn blog..n org kate cm jatuh cinta dgn blog kot??hehe..so aku pon buatla blog ni..sekadar utk tatapan diri sendiri..........

okey mengerti kan??~

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

SESI MEngeDit bLoG~

MUSIM cuti2 ni kebetulan pula xde kja nak buat..so,nak edit blog tersyg ni..hehe...motif:???saje2 je..
tgkla nanti..blog ni akn cantik..sempurna!PERFECT!hihi.........nak keja hajat xkesampaian,so duduk umah jela kan..ni pon nasib baik ada broadband ,kla x,agla sunyi..kan kan kan???

ok..jom jom jom kite edit edit..jom jom jom......=)

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Saturday, November 27, 2010

it hurts to say goodbye...

emm..tapi sape yg ucapkan tuk sape ni..ntahla...

seolah2 da dapt jawapan wlpon bkn jawapan yg pasti..
jgn wisauuu..jawapan yg pasti ,,confirm! akan ada nanti..
okey..don't worry,be happy mastura!!

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Wednesday, November 10, 2010

bosan =)

pagi tadi baru je abis exam insurans..pastu kena study utk paper last pla..struktur aljabar! jumaat ni..tapi bosannye,mengantuk pon ade ni..sooo..lawat cik 'princess of sahara' ni jap..rest jap la konon..hihi..ptg td penat packing barang sbb kena kosongkan barang dlm bilik cuti sem ni..penat!adela dlm 90% siap packing .. lepas je packing,terus tido lena sbb penat sgt la,org azan magrib baru bgun..(eish2 teruknye aku..huhu)..ok.malam ni kena study aljabar k...
cantiknye bunga2 ni..sejuk mata memandang...i like!
sambung study ye syg~tata....

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Tuesday, November 9, 2010

bebaskan diriku....


sebebas rame2 biru ni.......................
nak jawapannnnnnnnnnnnnn...pleaseeeeeeeeeeee 'kak ***a ' tolong sy!!
sampai bile harus cmni...owh tidak!huhhhhuu sabar jela wahai hati..
..
..
..
p/s : speechless!



Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Friday, November 5, 2010

Opss!! TER"keluar" ag..hihihi

baru je rase kenyang mkn2 kfc petang tdi..berehat2 sambil study INSURANS &TAKAFUL skit2..tibe2..tut tut.."alamak! ada mesej pulak"..hehe..opss  from "along roomate UKM"..mesej yg tertulis "mas,ada d ukm?jom g makan mlm"..so pe ag..aku terus setuju..hehe..aku memang suke kluar ni..owhh nampaknye aku kena study lewat skit  malam..td xpela asalkan aku bahagia..agpon aku pkir lebih baik dia ajak sekrang drp dia ajak aku time dekat2 dgn ari rabu mggu dpn sbb aku nak study..so baik aku kuar malam ni..kan3x..soooo aku kluar ag...makan2 kat "chaiyook bistro" kot name restoren tu..xsure..dkat on da way ke putrajaya .aku dgn along makan char kuew tiau dan kerang rebus..sangat sedap okeyh!!i like~ syok bercerita panjang sbb da lame xjupe dgn dia..yela jarang je jumpe sbb da xsame bilik dgn dia..aku kan stay kat flatlet sorang2 sem ni..tapi xpe..aku sorang yg kuat semangat,berani la jg skit2,berjiwa kental..yela kot,kla tak lame da aku merayu2 kat pengetua tuk tukar bilk biase kan..ermm yela2 =) sambung cte tdi,pas makan kami pegi jenjalan kat putrajaya..tgk2 pemandangan putrajaya di waktu malam..i like!!!sempatla singgah kat jambatan tu tuk ambil gambar..tapi xtaula pula aku nama pe jambatan tu..xkisahla..hehe..dulu2 da penah pegi cni dgn..sape ye??(ermm xingat..tapi xpela, xpayah ingat!!) ..skrang pegi ag okeyh..yeaayy sempat ag aku bergambar wlpon xcantik n banyak..aku mmg suke bergambar!~enjoy cyg===>

 shaye..test2..1..2..
 test..3..4..owhh sungguh dahsyat gambauu ini..huhu..
 testing..5..6...7...taraaaa..okey3x..ok da skit..hehe
 aku n along
 aku dgn along jugak k..owhh jelas ternampak braces mahal aku tu..malu3..hehe
nila jambatan tu..tapi aku xtau name dia pe buat masa ni..xpela kla de masa len kali aku mintak tlong dgn uncle google jela k.senang cte kan..hihi..len kali aku nak dtg ag kat cni..nak posing puas2 kat cni..aku suke tempat ni...wahai jambatan besi..wait 4 me okeyh!!

okla..aku nak sambung study insurans malam ni..mulai esok..xnak da kuar..aku pon da xde duit ni..huuuu...agpon mmg xpatut kuar pon sbb aku patut study..final exam tau!!!jgn main2,jgn kuar ag..harap2..lpas ni ,dalm minggu ni,aku xkan terima ag mesej drp kwan aku yg ajak aku kuar ag..tulun2 je kwan2..sy mau belajar..kite kuar sem dpn pula k..okey..tata..jom study~

p/s: famous jugak aku semenjak dua menjak ni,,yela ramai pula yang nak ajak kuar dgn aku,,aku xjak pon ,diorang yg ajak...rase cm popular pula kan...hehehe..prasan je lebih!!!dah3..study..bye3


Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

jalan2..cari makan..abiskan duit..=)

iye..tepat sekali lepas je exam real analisis aritu..keesokannye (ari rabu 3/11/2010) aku,hawa n pain kuar jenjalan..best!!!..tapi yg xbestnye banyak jugak duit aku abis..hu3,first pg melawat bakal adik ipar hawa kat hospital pakar kat damansara..nasib baik ade driver (bf hawa)hehe..kla x..mmg xkan sampai ctu..pastu pegi merayap2 kat ONE UTAMA sambil tgk wayang ctu..best!! tu 1st time aku tgk wayang tuk sem 5 ni..huhu..kalau sem yg lepas mmg slalu layan wayang.tapi sem ni agak busy skit..tapi xsangka sempat jgk aku tgk wayang akhir sem ni..so..PERFECT k!!hehe..lpas tu nak blik da..tapi balik dgn train je.bf hawa drop kami  kat MID VALLEY..so dikesempatan itu kami pon singgahla makan kat mid tu....(sempat ag kan..huhu).so kami decide utk makan kenny roggers roaster!!iye..kat cnila duit aku banyak abis tau..biasetu sekali sekala kot..hak3..tapi puas ati la juga..sedap n kenyang..sempatla jg ambik gambar kenangan ctu..jum2 terjah je mastura~

 sedap!
 yg ni pon sedap..
 yg pon sedaaappp juge! (same je la okeyh!!hehe)
 muka2 kenyang~
 pandang akak waiter yg tlong ambik gambar..aku pandang dgn muka agak confius skit (dlm ati..aii kakak ni pandai tak tekan camera hp aku ni..wisauu aku..huhuhu.akibatnye senyum pon xlawas..huk3..) tpi xpela asalkan ade gambar =)
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
abis satu sesi..ari khamis berehat2 kat bilik sepuas2nye..xstudy pon sbb dlm mood mlas2..(teruknye  aku..insurans n aljabar xstudy ag.tapi xpe..rilex2 dlu..cool men..huhu)..dalam mood malas2 tu..tibe2 dapat satu mesej drp pija..ajak aku kuar pg beli KFC kajang esok (jumaat)..aku pon pe ag..ok je..so tadi aku merempitla dgn pija pg kajang..pegi makn2 kat food court metro kajang dlu,pastu time nak balik pegi beli KFC..bungkus n makan kat bilik je..rase cm nak terbakar pon ade kulit aku time naik moto td..panas!!tp xdela itam sekejap..ayat sedap ati tuk diri sendiri>> xpe ye mastura,nanti sampai bilik,boleh makn KFC okeyh!okeyyyyyy..inila kfcku...bismillallah..(nak makn dulu..=)

yum3x..sedapye,,i loiikee!!

conclusion : mmg waktu gap tuk exam ni aku gune tuk jalan2 cari makn n..abiskan duit je kan..teruk tul..pokaila aku akhir2 sem ni..tu la akibatnye..xpe sekali sekala je..emmm nak pinjam duit nga sape ye???tulun222222!!!!!!
p/s: siap ade  conclusion ag post kali ni..muahhhhaaaaaa..=)

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Thursday, November 4, 2010

ntahla........

rase cm tiada perasaan je arini..sejak mlam td ag sebenar..sedih!!huhuhu..banyak sgt masalah yg berkaitan dgn perasaan ni..slalu jew cmni..problem3x..moga2 aku dapat settlekan dgn sebaik mungkin..aku da buat keputusan..semoga aku akan tegas dgn keputusan aku ni..INSYAALLAH..Ya Allah..permudahkanlah urusanku.. tunjukkan aku jalan kebenaran..


Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...